Blog Zanggroep Charm

Journaal van Charm
 

11 maart 2020: Het coronavirus heeft toegeslagen en wij moeten stoppen met onze wekelijkse repetities. Wanneer we het weer veilig achten om samen te zingen, starten we weer. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de stand van zaken.

 

11 februari 2020: Op 19 april treden we op bij 's Heeren Loo in Druten, waarvoor we inmiddels een leuk programma hebben samen
gesteld met enkele nieuwe nummers, veel Nederlandstalige liedjes en recente popsongs.

3 februari 2020: Na een optreden bij het Evenement PUUR in De Tuinen van Appeltern en het gezamenlijke kerstconcert met het muzikale duo Emvoice in Maasbommel hebben we even twee weken kunnen uitrusten. Inmiddels oefenen we in 2020 samen op een leuke 70's medley.

7 mei 2019: MFA Het Hanzehuys was vandaag klaar voor onze komst! Vanavond voor het eerst gezongen in de spiksplinternieuwe Waalzaal. Het blijkt een zogenaamde -droge- ruimte. Charm moet hierdoor noten heel lang uitzingen om een mooie, volle koorklank te krijgen. Harder werken voor ons, maar wel zullen we merken, dat daardoor zingen op andere locaties makkelijker zal gaan - aldus dirigent Pieter. Wij doen in ieder geval onze best en zijn hard bezig met de voorbereidingen op ons optreden bij de PinksterVaria in Altforst op zondag 9 juni as.

 

30 april 2019: Afgelopen week de allerlaatste repetitie gehad in Ontmoetingscentrum De Hanze. Jo en Gerda, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen jaren! Deze week hebben we voor 1x gerepeteerd in de basisschool, waar alles ooit begon. Meer lezen en weten over de geschiedenis van Charm, het toffe koor dat al 35 jaar bestaat? Kijk dan op onze website onder het kopje Leden!

 

  • Repetitie

   Wanneer repeteren we en waar? Wil je graag een repetitie bijwonen?Lees hier meer  informatie.

  • Repertoire

   Bekijk hier onze repertoirelijst en beluister geluids-fragmenten van Zanggroep Charm.

  • Optredens

   Wanneer en voor wie treden wij dit jaar op? In de agenda vind je de optredens voor de komende tijd.

  • Leden

   Zanggroep Charm bestaat momenteel uit 18 enthousiaste dames. Enkele van hen doen een boekje open.